Wie zijn wij

Laten we ons even voorstellen

Wie zijn wij?

Wij zijn Monique de Veer en Jeannette van Heeckeren en wij kennen elkaar ondertussen al heel wat jaren. Wij zijn, met slechts een paar huizen ertussen, buren en hebben de mazzel dat wij het heel erg goed met elkaar kunnen vinden. We hebben dezelfde humor, houden erg van beestjes, van lekker eten, een wijntje of een kop thee drinken, van buiten in de tuin zijn, zijn dol op ons werk maar zijn vooral en bovenal erg geïnteresseerd in mensen. Wij vinden het heel erg boeiend om te weten wie mensen zijn, wat ze drijft, waarom ze zijn wie ze zijn, wat ze zijn, wie en wat ze niet zijn, waar ze voor staan, hoe het komt dat ze doen wat ze doen, en hoe het komt dat we sommige mensen leuk vinden en andere mensen niet.Dat soort vragen.

Door deze nieuwsgierigheid en onze gezamenlijke interesse wilden wij van zowel onszelf alsook van andere mensen meer te weten komen. Dus zijn we met een coachopleiding begonnen. Inmiddels zijn we al heel wat opleidingen verder en hebben we ook al de nodige mensen bij kunnen staan in het vinden van een voor hen juiste route. Wij willen met onze opgedane kennis en ervaring heel graag mensen blijven begeleiden en een duwtje in de goede richting geven. Met name de mensen die er niet helemaal zelf uitkomen maar die met een paar nieuwe inzichten weer helemaal hun eigen weg op een comfortabele en fijne wijze kunnen bewandelen.

Ervaringsdeskundige in fibromyalgie en burn-out

Monique de Veer

Monique heeft in het verleden een burn-out gehad en weet hoe gek het soms kan lopen in het leven. Dat je het gevoel hebt dat je het allemaal aardig op de rit hebt en dat je heel langzaam in een proces komt waardoor je gewoonweg niet meer weet hoe je alles in elkaar moet passen en daardoor zowel letterlijk als figuurlijk compleet de weg kwijtraakt.

Inmiddels is Monique al weer wat jaren verder en heeft het weer aardig op de rit, maar merkt toch nog steeds af en toe wat de burn-out bij haar gedaan heeft. Des te gemotiveerder is zij om andere mensen te helpen bij het, hopelijk, voorkomen van de echte burn-out.

monique de veer 4ucoaching
jeannette van heeckeren 4ucoaching huizen
Nuchter en empathisch

Jeannette van Heeckeren

Jeannette is een heel ander type, een aanpakker en iemand die altijd de oplossing ziet in plaats van het probleem. Goed luisteren en doordringen tot de kern is een van haar sterke punten. Zij heeft ook nog steeds haar andere eigen bedrijf, zij maakt meubelen. Alles op maat gemaakt naar de wens van de klant. Ook hier is het dus heel erg belangrijk goed te kunnen luisteren en dat te vertalen naar een creatie.

Zij is in staat om naar je te luisteren en zal samen met jou op een interactieve manier tot de kern van het probleem gaan. Door interactief met jou dit doelgerichte proces in te gaan, zul je de weg uit de burn-out weer vinden.

Wij willen allebei het beste voor iedereen en zijn altijd nieuwsgierig naar jou!
Mensen inspireren ons en elk mens kan op een andere manier in zijn of haar kracht komen en daar gaan wij naar op zoek.