Werkwijze

Hoe gaat het allemaal in zijn werk?

De werkwijze

Tijdens de intake, die bij ons maximaal 20 minuten duurt, willen wij graag een aantal dingen weten. Zoals bijvoorbeeld: hoe is de cliënt aan ons bureau gekomen, waarom wil cliënt een intake gesprek, heeft cliënt een burn-out of neigt daar naartoe te gaan, wil cliënt life coaching en wat verwacht de cliënt van ons. 

Mocht cliënt het idee hebben bij ons aan het juiste adres te zijn en mochten wij daar ook voor voelen, en wil cliënt met ons graag een coaching sessie of een coachging traject doen, dan kunnen we direct door naar de 1e sessie of daarvoor een afspraak maken.

Wij geven cliënt aan dat wij van mening zijn dat een traject van 6 weken/sessies de cliënt weer op weg moet kunnen helpen op een andere manier met zijn of haar problemen om te gaan en daarmee weer in haar of zijn kracht moet kunnen komen.

De intake is gratis.

Positief!

Wij zijn er op gericht om heel positief en toekomstgericht te coachen. Wij willen graag samen met cliënt de doelen bereiken die cliënt bij ons heeft gested. We doen er echt alles aan om cliënt weer in zijn of haar kracht te zetten waardoor hij of zij weer lekker en zelfverzekerd in het leven staat en weer effectief gedrag gaat vertonen!

Coaching traject

Wanneer we een coaching traject ingaan willen wij graag van cliënt weten wat zijn/haar doelen zijn en samen zullen wij door middel van een voor cliënt passend traject trachten om die doelen te bereiken. Wat wij doen is door middel van inzichten bij de cliënt een gedragsverandering te bewerkstelligen, die effectief is en die geautomatiseerd moet gaan worden. Derhalve denken wij ongeveer een traject te hebben van ongeveer 6 sessies. Cliënt is altijd na een tijdje weer welkom, mocht hij/zij daar behoefte aan hebben.

Bewegen tijdens de gesprekken

Wij zijn van mening dat niet elke client heel makkelijk zal praten over de dingen die moeizaam gaan en of die hij/zij moeilijk vindt om te bespreken. Sommige dingen liggen nu eenmaal gevoelig. Door de focus dan een beetje af te leiden, vinden wij het heel prettig en makkelijk om onze gesprekken in dit soort situaties al bewegend te doen. Zo lopen we graag een rondje in het bos, kunnen we in onze sportzaal een samen een stukje fietsen, een rondje roeien, een potje tafeltennissen of ons even afreageren op de bokszak.

Een gesprek voeren zonder dat je elkaar steeds recht in de ogen hoeft te kijken is soms gewoonweg veel makkelijker!

Ontspannen tijdens de crea bea uren

Een aantal keer per week ben je vrij om gezellig bij ons te komen knutselen. We hebben daar speciaal een ruimte voor ingericht en daar kun je je helemaal uitleven op hout, papier, klei en nog veel meer. We zullen steeds iets anders aanbieden.
Dit knutselen is gewoon op basis van aanmelding en iedereen kan meedoen. We gaan daar niet de coachgesprekken doen maar we denken wel dat dit een leuke band schept!

Nieuwsgierig naar wat we voor jou kunnen doen?