Wat is een Life-Coach

Verbeter je leven

Life-Coach

Wat is een life coach eigenlijk? Daarvoor zijn heel veel definities te vinden. Wij zeggen: Life Coaching gaat over het verbeteren van jouw leven! Op welke wijze dan ook.

Zin van het leven

Vraag jij je ook wel eens af wat eigenlijk de zin van het leven is en waarom wij nou precies op deze aarde rondlopen. En wat jouw rol daar dan precies in is? Het lijkt ons dat iedereen zich dat wel eens afvraagt en dat de één daar meer over nadenkt dan de ander. Je kunt er onverschillig over zijn of er misschien iets meer van willen weten. Maar het kan heel lastig zijn om daar een voor jou bevredigend antwoord op te krijgen. Misschien vind je het wel fijn om daar eens wat dieper op in te gaan en misschien kunnen wij jou helpen om daar wat andere inzichten in te geven.

Kwaliteit van het leven

Je zou kunnen zeggen: “Life Coaching gaat over het verbeteren van de kwaliteit van het leven” en ‘het leven’  is wat ieder individu er voor zichzelf onder verstaat. Voor de één gaat het leven over succesvol zijn, voor de ander over goede relaties hebben, voor weer een ander over gezondheid of over zingeving, jezelf zijn of gelukkig zijn. Allemaal zeer subjectieve onderwerpen.  Maar één ding staat vast: Life Coaching gaat over het verbeteren van jouw leven! Ongeacht wat jij daaronder verstaat.

Wil jij werken aan een fijner leven?